Valg af remme

remme1

Et ur – mange remme

dedegumo giver dig mulighed for at vælge forskellige farver remme til dit ur, så du kan skabe præcis det udtryk, du ønsker, og som fremhæver det smukke kunstværk bedst muligt.

Nogen ure kommer med en fast rem – dvs. en rem, hvor du fra begyndelsen skal beslutte, hvilken farve, du ønsker. Andre modeller tager det kun få sekunder at skifte rem på selv. Kan remmen på uret skiftes, står der ‘udskiftelig’ under detaljerne om remmen.

 

Materiale

Ligesom dedegumos ure er alle remme håndlavede i lækkert læder, der enten er asiatisk eller italiensk. De asiatiske remme fås i farverne: Sort, mørkegrå, brun, lysbrun, rød og oliven, mens de italienske kommer i sort, grå, rødbrun, ahorn, rød og oliven.

 

Farver

Langt de fleste ure i shoppen kommer med en sort rem som standard. Ønsker du din rem i en anden farve, så noter det under checkout i feltet ‘bemærkninger’. Det koster ikke ekstra, men kan skabe ekstra ventetid på dit ur. Særligt, hvis remmen sidder fast på uret og ikke kan skiftes selv.

De asiatiske remme fås i farverne: Sort, mørkegrå, brun, lysbrun, rød og oliven, mens de italienske kommer i sort, grå, rødbrun, ahorn, rød og oliven.

Størrelse

Som standard passer remmene til håndled med en omkreds på 14-16 cm, hvilket passer de fleste.

Er du i tvivl om du har et særligt smalt eller bredt håndled, kan du let finde størrelsen på dit håndled ved at måle omkredsen med et målebånd – altså hele vejen rundt – på det sted, hvor du ønsker at bære uret.

Ønsker du en kortere eller længere rem, så noter det ved checkout i feltet ‘bemærkninger’.

 

Pris

Ekstra remme koster 200 kr. pr. stk. inkl. moms og fragt og vil snarest blive gjort tilgængelig på webshoppen. Ønsker du allerede nu en ekstra rem til dit ur, så skriv til os.

 

Ombytning

Ønsker du efter at have modtaget uret at få en rem i en anden farve eller størrelse, kan du bytte til en ny inden for 14 dage fra levering, når blot remmen er ubrugt.

Indimellem kan der forekomme ventetid på enkelte remme, men normalt er vi lagerførende med de mest populære modeller.

Sidder remmen fast til uret, skal du returnere hele uret og kan forvente ekstra leveringstid. Ved ombytning udvider vi dog din reklamationsret, så du stadig har 24 måneders reklamationsret fra du modtager dit ombyttede ur.

Untitled Session9080F
sort, italiensk læderrem, 5 mm
Untitled Session9065F
brun, italiensk læderrem, 9 mm
Untitled Session9064F
ahornfarvet, italiensk læderrem, 9 mm
Untitled Session9076F
rød, italiensk læderrem, 9 mm
Untitled Session9066F
olivenfarvet, italiensk læderrem, 9 mm
Untitled Session9074F
brun, asiatisk læderrem, 20 mm
Untitled Session9069F
grå, asiatisk læderrem, 9 mm